OTP | Nieuws

Talpa: Achtste seizoen van The voice of Holland

09-10-2017

Vanaf 20 oktober barst de concurrentiestrijd tussen de coaches weer in volle hevigheid los bij RTL 4. In het achtste seizoen van The voice of Holland maakt Anouk haar comeback als coach.

Ali B, Sanne en Waylon nemen plaats op de andere rode stoelen. The Voice wordt dit jaar gepresenteerd vanuit een nieuw decor. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé, die ook dit jaar de presentatie op zich nemen, staan met de familie en de vrienden van de talenten nog dichterbij de optredens. Ook Jamai Loman maakt weer deel uit van het presentatieteam. Hij overvalt talenten met een ticket voor de Blind Auditions en staat tijdens de liveshows in de RedRoom.

Naast een nieuw decor is dit jaar ook de opzet van het programma aangepast. In plaats van zes Blind Auditions zijn dit jaar zeven van deze rondes te zien. Daarna volgen vier The Battle-uitzendingen, waar de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen.
Iedere coach neemt acht talenten mee naar The Knockouts. Na deze ronde, waarin de talenten de coaches tijdens een solo-optreden moeten overtuigen, is bekend welke talenten doorgaan naar de liveshows. Dit seizoen zijn er vier liveshows.

Dit jaar wordt de kijker weer via verschillende kanalen betrokken bij The voice of Holland. Zo kan de kijker in de RedRoom-app weer meespelen via de Thuiscoach Game en met de virtual reality-functie ervaren hoe het is om coach of talent te zijn.

Uitzending: vanaf vrijdag 20 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

Terug naar overzicht

OTP | Nieuws

Stepping Stone: Tweede seizoen handhavers

18-09-2018

Meer >
NL Film: De regels van Floor verkocht aan dri...

18-09-2018

Meer >
Blue Circle: Heel Holland bakt op 9 december.

18-09-2018

Meer >

Meer nieuws

OTP | Diensten


JURIDISCHE HELPDESK
Televisieproducenten die lid zijn van OTP, kunnen een beroep doen op gespecialiseerde juristen van advieskantoor So.legal ...

VERZEKERINGEN
OTP leden kunnen interessante voordelen behalen op verzekeringen. OTP werkt hierin samen met CZ en Nationale Nederlanden ...

KIJKCIJFERONDERZOEK
​Alle OTP leden hebben de mogelijkheid om via OTP met een aanzienlijke korting een overeenkomst aan te gaan met SKO voor rapportage van kijkcijfers ...